South Park

Den bästa sloten som någonsin gjort är enligt mig South Park. Jag vet att den sloten som brukar framhållas som bäst är Starburst, men jag tycker att South Park trumfar Starburst många gånger om.

Jag älskar allt med serien

Matt Stone och Trey Parker har medverkat i en dokumentär där de spelar sig själva. Där berättar de på sitt karakteristiskt frånvarande och halvironiska vis hur de fick serien av stapeln från första början. De har i andra medier sedan också medgett att de inte är särskilt stolta över de första episoderna. Men jag tycker att de är fantastiskt bra även fast de är extremt omogna och kanske rentav barnsliga och till och med slarviga många gånger. Men det var de första avsnitten som gjorde mig fast i serien och inte minst filmen som senare kom ut 1998, Bigger, longer and uncut. Sedan dessa har serien gått i över 15 säsonger och har mognat rejält. Många har kultförklarat serien som förr var plan och barnslig och som nu är respekterad och ansedd vara något av det vassaste i sina inlägg om samtidens aktuella debattämnen.

Men sloten då?

Jag svävar ut lite nu. Vi ska ju prata om sloten också. Och den är verkligen riktigt bra gjord. Många gånger när man ska göra en slot som bär på ett tema av en film, bok eller serie i det här fallet kan man göra superfans besvikna för att man inte riktigt lyckas fånga allt som man gillar från originalskapelsen. Så är det inte i det här fallet. Net Entertainment som gjort South Park har fångat massor av detaljer! Man har också på något vänster lyckats få med väldigt många karaktärer. Vi har så klart de fyra huvudkaraktärerna. Men vi har också Mr Hankey, Mr Garrison, Chef, Ike, Wendy, Randy Mars, polisen, Terrance & Philip med flera.

Flera olika bonusspel

South Park är ett sådant spel som inte kan spelas för mycket. Man blir liksom inte trött på det. Det beror mycket på att man har flera olika bonusspel. Många gånger när man spelar slots så försöker man jaga bonusspelet. Det kan bli tråkigt i längden om det är samma bonusspel hela tiden. Men eftersom South Park har hela fyra stycken (ett för varje huvudkaraktär) så blir det en skön variation när man får spela bonus. Toppbetyg till Sotuh Park sloten alltså.